Ha megkérdik, hogy ki is vagyok én, mindig zavarba jövök, hogy most mit is mondjak magamról - pláne röviden? Voltam régésztanonc meg kommunikációs-hallgató, egy kicsit újságíró, többet projektmenedzser és még sokkal többet pályázatíró; civil szervezeti önkéntes, amióta az eszemet tudom, és civil szervezeti vezető - egy kicsit rövidebb ideje; de népdalénekesként vagy amatőr versmondóként is csillogtattam sokoldalú és utánozhatatlan tehetségemet. Meg persze gasztrobloggerként, amit nagyon sokáig nem mertem így kimondani :) A Tamás Csilla névre hallgatok, de a Szémanra is felkapom a fejem, meg persze szólíthatsz konyhatündérnek is. A családban az a legenda kering, hogy már kisiskolás koromban is rögtön megmondtam az ajtón belépve, hogy mi lesz az ebéd, úgyhogy elég korai nyomai vannak a gasztronómia iránti elhivatottságomnak - de ehhez képest mégiscsak elég későn kezdtem el úgy igazán főzőcskézni, és még most is csak lelkes (és szerencsés kezű) kezdőnek vallom magam. Ettől függetlenül ne féljetek belelapozni a blogba, és akár el is készíteni egy-két receptet, mert a blog neve nem véletlenül lett kérek még :)
És hát már Gusteau is megmondta a L'ecsóban: főzni bárki tud ;)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése