2013. november 9., szombat

Szolgálati közlemények

Köszöntelek mindannyiótokat újra, az új helyen. Mivel tudom, hogy emberek ezrei várták szívrepesve az új bejegyzéseket (na jó, nem, de Aletta igazán sokszor kérdezte, hogy mikor lesz új, mert unja a banánt...), ezért még jobban szégyellem magam, hogy ilyen későre tértem vissza a világot jelentő billentyűzetre. A helyzet az, hogy időközben nagy változások történtek nálunkfele, a Főkóstolóból nagyon helyre kis Férj vált, én pedig ebből kifolyólag nevet váltottam. Sajnos azonban a Gúgli olyan aktívan védi a fiókokat, hogy igen macerássá vált új névvel-címmel a régi blogba bejelentkezni, aztán ki, aztán vissza, aztán... Na, értitek.
DE.
Mivel ma két éves a blog (és nem, nem fogom kivonni azt a fél évet, amíg nem élt), ezért visszatértem, és újra elárasztalak Titeket receptekkel :)
A következőkben úgy fog működni a dolog, hogy az aktuális receptek mellett a régi blogról is elkezdem átpakolni a cuccokat*, illetve párhuzamosan kezdem majd feltöltögetni azt a mintegy nyolcvan receptet, amit ebben az évben gyűjtöttünk, készítettünk és előkóstoltunk Nektek :) Mellesleg pedig kicsit a struktúrán is változtatunk, Férjjel egyetértésben nem csak receptes, hanem olyan mindenes blogként működünk majd tovább, mert rájöttünk, hogy nem tudunk annyi embert meghívni magunkhoz, mint amennyire szeretünk dicsekedni a hóm-méd cuccainkkal :) (Úgyhogy lehet, hogy Férj is írogat majd Nektek, bár ő erről még nem tud :P)

Boldog születésnapot :D 

*ápdét: a blog szülinapja alkalmából nagy nehézségek árán sikerült megtalálni az importálás opciót, úgyhogy MÁR MOST elérhető minden régi recept :D

2 megjegyzés:

  1. Helyes, javasolni is akartam, hogy terjesszétek ki a kézműves és DIY cuccokra is, de látom megelőztetek. Ja, és ha most a tök fog fél évig díszelegni a címlapon, akkor azt fogom mondani, hogy ne tökölődjetek már annyit. Heti updatet követelek :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Megegyeztünk :) Azonban az alku csak úgy áll, ha megjegyzéseket is kapok :D

      Törlés