2012. május 24., csütörtök

Régi kedvenc...

És már megint tavasz-láz... Egyszerűen kellett :)


Spenót tükörtojással, kicsit megbolondítva

Hozzávalók: spenót (minél több, annál jobb), fejenként 3 tojás, tej, tejföl, lapkasajt, paprika, fűszerek, vaj

Elkészítés:

A spenótot megfőzöm a már ismert módon. Egy kisebb serpenyőt vagy lábost kivajazok, beleütök három tojást, lehetőleg úgy, hogy szabályosan legyenek, fűszerezem, megsütöm. Ugyanígy kisütöm a többi tojást is.
A spenótot tálra teszem, a tojást ráhelyezem. A tetejét lapkasajttal, paprikával kidíszítem és már tálalható is. Jó étvágyat! :)


Elkészítési idő: fél óra


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése