2012. november 10., szombat

Falatka

Gabojszától loptam az ötletet, bemutatom, mert nagyon jó :)


Kenyérkosárka bármilyen töltelékkel :)

Hozzávalók: tervezett darabszámtól függően toastkenyér-szeletek (én a grahamot ajánlom, de fehér kenyérrel is fincsi lehet), egy csipet só, egy csipet oregano, egy csipet bazsalikom

A kenyérszeletekről leszedem a héjukat, majd egy kicsit elvékonyítom őket. A muffinsütő kivajazott mélyedéseibe igazgatom a szeleteket, a kilógó csücsköket levágom. A kosárkák közepét kicsit megfűszerezem, majd a sütőbe tolom őket 8-10 percre, vagy amíg színt kapnak. Ha készen vannak, lehet őket tölteni - mi otthon majonézzel és maradék sonkával pakoltuk meg, idesanyáméknál fokhagymás túrókrém került bele. Mindkettővel finom volt, én mégis a majonézesre szavazok, legalábbis valami olyan szószra, ami egy picikét meg tudja puhítani a kosárkákat.

Elkészítési idő: 20-30 perc


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése