Nem is magyaráznám ezt túl. Adott két munkában megfáradt ember, adott egy mosolygós sárgadinnye, meg egy eltévedt csomag cérnakolbász. Meg persze egy kis maradék knédli. Ímé, ennyi a csoda.
Cabanos-os sárgadinnye pirított knédlivel
Hozzávalók: 1 csomag (5 szál) cabanos, 1 kisebb, de érett sárgadinnye, maradék knédli (ha frissen készülne, kb 250 gramm liszt kellene hozzá, és ehhez arányosan a hozzávalók), olívaolaj, só
A cérnakolbászt háromujjnyi darabokra vágom, és bevagdosom. Forró olívaolajon pirosra sütöm.
A maradék olajat kicsit még felöntöm, a forró olajat megsózom, és ezen ropogósra pirítom az ujjnyi szeletekre vágott knédlik mindkét oldalát.
A sárgadinnyét vékony szeletekre vágom.
És kész :)
Elkészítési idő: 25 perc (kész knédlivel, amúgy másfél óra)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése