2015. október 6., kedd

Töltögetés

Sok mindent töltögetünk mostanában: időt, mindenféle fontos és kevésbé fontos dologgal, söröcskét, hogy kibírjuk a kevésbé fontos dolgokkal való kötelező foglalkozást - na meg kenyeret.
A legegyszerűbb és legfinomabb gyors vacsora következik, amit csak mostanában ettünk :)


Töltött ciabatta

Hozzávalók: fejenként egy ciabatta vagy bagett, 200 g csirkemellfilé, 1-2 tojás, 2 ek paradicsomszósz, sajt, paradicsom, , bors; mellé mustár és ecetes mustármag, valamint uborka és gyöngyhagyma



A ciabatták tetejét levágom, egy kanállal kikaparom a belsejüket. A kenyérbelet egy tálban kikeverem a tojással, apróra reszelt sajtot és paradicsomszószt adok hozzá, majd a tölteléket visszatöltöm a ciabattákba. A csirkemellfiléket sózom, borsozom, és kevés olívaolajon körbepirítom, a paradicsomot cikk-cakkosan félbevágom. A körbepirított csirkemellfiléket a betöltött ciabatták tetejére teszem, közé ültetem a fél paradicsomokat, megszórom az egészet kevés nagyra reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben kb 15-20 perc alatt átsütöm.
Mustárral és felszeletelt uborkával tálalom.


Elkészítési idő: 30 perc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése